Πώς αγοράζω


Αγορά στο ηλεκτρονικό κατάστημα

Εάν είναι η πρώτη φορά που θέλετε να παραγγείλετε κάποιο προϊόν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρακαλούμε, επιλέξτε «εγγραφή» επάνω δεξιά στην οθόνη, για να εγγραφείτε στο www.metropolislinen.gr και ακολουθείστε τις οδηγίες.
Εάν έχετε ήδη εγγραφεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρακαλούμε, συμπληρώστε  την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) και τον κωδικό σας πρόσβασης (password), για να συνεχίσετε. Σε περίπτωση που δεν θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης, επισκεφθείτε τη σελίδα «Αποστολή κωδικού πρόσβασης» και το password θα σας αποσταλεί στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email). 
Περιηγηθείτε στα προϊόντα μας χρησιμοποιώντας το οριζόντιο μενού στο επάνω μέρος της οθόνης, για να βρείτε αυτό που θέλετε. Εάν γνωρίζετε ακριβώς το προϊόν που επιθυμείτε, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία «αναζήτηση» επάνω δεξιά εισάγοντας είτε το όνομα του προϊόντος, είτε τον κωδικό του.
Διαλέξτε το προϊόν που επιθυμείτε και επιλέξτε «αγορά» ή «προσθήκη στο καλάθι».
Στο «καλάθι αγορών», που θα μεταφερθείτε, μπορείτε να επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων που θέλετε και να συνεχίσετε τις αγορές σας.

‘Όταν θα έχετε διαλέξει όλα τα είδη που επιθυμείτε, επιλέξτε «συνέχεια» και ακολουθείστε τις οδηγίες στην οθόνη.
Εάν βρείτε οποιαδήποτε δυσκολία στην προσπάθειά σας να στείλετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 210 3231021 (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 09:30 – 15:30 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09:30 – 15:30 & 17:30 -20:30), φαξ 210 3231211 ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@metropolislinen.gr
 
Επιλογή διαφορετικής διεύθυνσης αποστολής
Για να επιλέξετε διαφορετική διεύθυνση αποστολής, κάντε κλικ στην επιλογή «ο λογαριασμός μου» επάνω δεξιά στην οθόνη. Στην ιστοσελίδα που θα εισέλθετε, επιλέξτε «Διευθύνσεις αποστολής» και έπειτα επιλέξτε «Τροποποίηση» ή «Προσθήκη». Από τη στιγμή που θα έχετε καταχωρήσει την καινούργια διεύθυνση, θα έχετε πάντοτε τη δυνατότητα να την επιλέξετε κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας στο πεδίο «Στοιχεία χρέωσης & παράδοσης – Τρόπος αποστολής».