Πολιτική επιστροφών

 

 Υπαναχώρηση και επιστροφή προϊόντος


Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνει τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων για οποιονδήποτε λόγο. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δέκα (14) εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

Παρακαλούμε, σημειώστε ότι:
 

 • Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει τα προϊόντα να είναι στην κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, πλήρη, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί ή πλυθεί και στην αρχική τους συσκευασία.
   
 • Τα έξοδα αποστολής και τα μεταφορικά δεν επιστρέφονται και ο πελάτης/αγοραστής είναι υπεύθυνος για όλα τα έξοδα που αφορούν την επιστροφή ενός προϊόντος. Η εταιρεία μας δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής.


Η εταιρεία μας σας συνιστά να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλουμένων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, ώστε να βεβαιωθείτε ότι το δέμα σας δεν έχει κάποια εμφανή ελαττώματα (π.χ. σκισμένη ή παραβιασμένη συσκευασία). Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο τηλ. 210 3231021 ή στο e-mail: info@MetropolisLinen.gr.


Διαδικασία Επιστροφής


Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, παρακαλούμε, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

1. Συμπληρώστε και στείλτε μας τη φόρμα επικοινωνίας, η οποία υπάρχει στο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αναφέροντας: τον αριθμό παραγγελίας, το όνομά σας, τη διεύθυνσή σας, λεπτομέρειες για το προϊόν και ότι θα θέλατε να κάνετε επιστροφή.  Μέσα σε λίγες ώρες θα λάβετε ένα e-mail με λεπτομέρειες σχετικά με την επιστροφή.


2. Υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβετε έγκριση επιστροφής από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με σχετικό e-mail, ακολουθήστε τις οδηγίες :
 

 •  Τοποθετείστε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία με όλες τις ετικέτες του μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
   Το προϊόν πρέπει να είναι στην ακριβή κατάσταση που το παραλάβατε, πλήρες και χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί ή πλυθεί.
 •  Φροντίστε για την ασφαλή μεταφορά του μέσω ταχυμεταφορικής εταιρείας ή ταχυδρομείου (το δέμα να είναι συστημένο). Η ευθύνη της επιστροφής βαρύνει τον πελάτη/αγοραστή.
 •  Σημειώστε σωστά την διεύθυνση επιστροφής. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα αποστέλλονται στην διεύθυνση:
   Π. Κωστούρου & Σια Ο.Ε, Μητροπόλεως 47 & Καπνικαρέας Τ.Κ.10556 Αθήνα.

Σε περίπτωση που δεν ισχύει κάποιος από τους παραπάνω όρους, η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή και το προϊόν θα επιστρέφεται στον πελάτη με δική του χρέωση.


Επιστροφή με αλλαγή προϊόντος

Έχετε το δικαίωμα να κάνετε αλλαγή σε προϊόντα  που αγοράσατε μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της παραλαβής τους. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή στείλτε ένα e-mail στο info@ΜetropolisLinen.gr δίνοντας τον αριθμό παραγγελίας, το όνομά σας και λεπτομέρειες για το προϊόν που θα θέλατε να αντικαταστήσετε αλλά και για το νέο προϊόν που έχετε επιλέξει. Το κόστος επιστροφής βαρύνει τον πελάτη.


Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων

Αν το προϊόν που παραλάβατε έχει κάποιο ελάττωμα, παρακαλούμε, συμπληρώστε η φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει στο www.MetropolisLinen.gr ή επικοινωνήστε με την εταιρεία μας στο info@MetropolisLinen.gr ή στο τηλ. 210 3231021& φαξ 210 3231211 δίνοντας τον αριθμό παραγγελίας σας, το όνομα, τη διεύθυνσή σας και λεπτομέρειες για το προϊόν και το ελάττωμά του. Ενημερώστε μας επίσης, αν επιθυμείτε αντικατάστασή του ή επιστροφή χρημάτων.
Έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε τα ελαττωματικά προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.


Επιστροφή χρημάτων 

Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή επιστροφή προϊόντος, θα λάβετε ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που θα σας ενημερώνει σχετικά.

Αν η αγορά έγινε με πιστωτική κάρτα, θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής σας κάρτας. Εφόσον η αγορά έγινε είτε με αντικαταβολή, είτε με κατάθεση  σε τραπεζικό λογαριασμό, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με κατάθεση του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.