Η εταιρεία


Ποιοι είμαστε


Το Μetropolis Linen είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Π.ΚΩΣΤΟΥΡΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στο εμπόριο λευκών ειδών, με εξειδίκευση στα χειροποίητα κεντήματα και τη διακόσμηση σπιτιού.

 

Η επιχείρηση δημιουργήθηκε πριν από 40 χρόνια από τον Αθανάσιο Κωστούρο και αναπτύχθηκε προσφέροντας στο ελληνικό σπίτι χειροποίητα παραδοσιακά κεντήματα από όλη την Ελλάδα και εισαγόμενα σχέδια υψηλής αισθητικής. Το φυσικό κατάστημα φέρει το διακριτικό τίτλο "Το Κέντημα" και βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, Μητροπόλεως 47 & Καπνικαρέας.

 

Η εταιρία συνεχίζει την πορεία της, με γνώμονα τη σχέση αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει τα προηγούμενα χρόνια με τους πελάτες της, και επεκτείνει τη δραστηριότητά της στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου δημιουργώντας το Metropolis Linen, το e-shop που θα λειτουργεί παράλληλα με το κατάστημά της και το οποίο φιλοδοξεί να γίνει ένα «παράθυρο στον κόσμο» των χειροποίητων κεντημάτων και της διακόσμησης του σπιτιού.

 

Στο Metropolis Linen θα βρείτε χειροποίητα τραπεζομάντηλα σε όλα τα μεγέθη, τραβέρσες, σεντόνια, κουβερτόρια και άλλα είδη διακόσμησης, που προσφέρουν μια ατμόσφαιρα ζεστή και ευχάριστη, τόσο στην καθημερινότητά σας όσο και στις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας. Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε γούστο, προσφέροντας μεγάλη ποκιλία σχεδίων, διαστάσεων και τεχνοτροπιών.

 

Το Metropolis Linen θέλει να σας προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός φυσικού καταστήματος μέσα από τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή με πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις, πολύτιμες συμβουλές και λύσεις ώστε να ομορφύνετε ακόμη περισσότερο το χώρο σας.