Αποστολές προϊόντων


Αποστολή  προϊόντων στην Ελλάδα

Τα προϊόντα αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας υποδεικνύετε στη φόρμα παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Οι «Επιθυμητές ώρες παράδοσης» δεν είναι δεσμευτικές και καμία ευθύνη δεν φέρει η εταιρεία για τυχόν αστοχία παράδοσης από την υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών (courier), ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προσδιορίζεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ).
 
Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα 3€, τόσο για παραδόσεις εντός Αττικής, όσο και για παραδόσεις σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Σε περίπτωση αντικαταβολής υπάρχει επιπλέον κόστος 3€.

 • Δωρεάν αποστολή προϊόντων σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 50€, οι οποίες ζυγίζουν έως 2kg, πλην των δυσπρόσιτων περιοχών (ως δυσπρόσιτες χαρακτηρίζονται οι περιοχές εκτός των ορίων των κύριων πόλεων και κωμοπόλεων του δικτύου της εταιρείας ταχυμεταφορών).

  Ο πελάτης επιβαρύνεται περαιτέρω με 2,20€ ανά επιπλέον κιλό, εάν το βάρος της παραγγελίας ξεπερνά τα 2kg.

 • Δωρεάν είναι και το κόστος αντικαταβολής σε περίπτωση που το κόστος της παραγγελίας είναι άνω των 50€. Αποστολές προϊόντων σε χώρες του εξωτερικού

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) συστημένα τόσο σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσο και στις χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προσδιορίζεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.
 

 • Το κόστος της αποστολής σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανέρχεται στα 35,00€ για αποστολές κάτω των 2kg.
   
 • Δωρεάν αποστολή προϊόντων σε χώρες της Ευρωπαϊκής  Ένωσης για παραγγελίες άνω των 290€. Ισχύει για αποστολές κάτω των 2kg. 

 • Το κόστος της αποστολής προϊόντων σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ανέρχεται στα 46,00€ για αποστολές κάτω των 2kg.
   
 • Δωρεάν αποστολή προϊόντων σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης για παραγγελίες άνω των 390,00€. Ισχύει για αποστολές κάτω των 2kg.


Χρόνος παράδοσης προϊόντων από την εταιρεία μας

Ο χρόνος παράδοσης είναι εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Η εταιρεία μας παρακολουθεί με συνέπεια τους χρόνους παράδοσης των παραγγελιών και τα περισσότερα προϊόντα βρίσκονται ήδη στις αποθήκες της. 

 • Αν κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας διαπιστωθεί ότι κάποιο από τα προϊόντα δεν υπάρχει διαθέσιμο λόγω προσωρινής ή οριστικής εξαντλήσεως των αποθεμάτων της ή έχει εξαντληθεί από την εταιρεία παραγωγής του, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας ρωτήσουμε, εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε εναλλακτικά κάποιο άλλο.
   
 •  Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λ.π.), δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα σας ενημερώσουμε προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.